Skip to content

Treeni-info


TREENIT

Syyskausi: 1.8.-21.12.2020

Maanantai

17:45-19:15
Perustekniikka
Alkeiskurssi (16.9.-16.12.)

Keskiviikko

17:45-19:15
Perustekniikka
Alkeiskurssi (16.9.-16.12.)
Edistyneet

Lauantai

10:00-11:00
Treenit kaikille

11:00-11:30
Vapaaharjoitus Edistyneet

Alkeiskurssilla keskitytään aikidon aloittamiseen. Kurssilla mm. opetellaan väistöjä, kaatumista, kehon asentoa, kehonhallintaa, jumpataan ja verytellään kehoa sekä mieltä turvallisessa ilmapiirissä. Lisäksi harjoitellaan paritekniikkaa ja asetekniikan alkeita. Harjoituksen ovat kahdesti viikossa. Lisäksi alkeiskurssilaiset voivat osallistua kaikille avoimiin treeneihin lauantaisin. Alkeiskurssi kestää 3kk ja ahkeralla harjoittelulla kurssin jälkeen on valmiudet osallistua vyökokeeseen.

Alkeiskurssille pidetään erilliset treeniajat, mikäli osallistujia on vähintään kolme. Jos osallistujia on 1-2, niin alkeiskurssi pidetään samaan aikaan Perustekniikka-treenin kanssa.

Perustekniikkaharjoituksissa tehdään lähtökohtaisesti perustekniikkaa huomioiden eritasoiset treenaajat. Alkeiskurssin jälkeen harjoittelija voi siirtyä perustekniikkaharjoituksiin. Perustekniikkaharjoitukset koostuvat useimmiten tavanomaisesta treenirakenteesta: Lämmittely, veryttely, valmistavat harjoitteet, paritekniikka, asetekniikka, palautus.

Edistyneet treenaajat, harjoittelevat vaativampaa tekniikka keskiviikkoisin perustekniikkatreenin ohessa ja lauantaisin yhteisen harjoituksen jälkeen. Sisältö vaihtelee terpeen ja kiinnostuksen mukaan mm. vaativammasta asetekniikasta, vastatekniikoihin ja vapaatekniikoihin.

HUOMIO: Treeniaikoihin saattaa tulla muutoksia esimerkiksi sairastapauksissa tai jos ohjaajat ovat muissa aikidotapahtumissa. Liittymällä dojon WhatsApp-ryhmään pysyt parhaiten ajantasalla!

POIKKEUKSET JA TAPAHTUMAT

There are no upcoming events.


HINNAT

Yhdistyksen jäsenmaksu

 • 25€ vuosi (2020)

Dojon treenit jäsenille

 • 100€ Syyskausi
 • 120€ Kevätkausi
 • 45€ 10 x treenikortti

Dojon treenit ei-jäsenille

 • 55€ 10x treenikortti
 • 7€ Kertamaksu
 • Ilmainen tutustumistreeni

Alkeiskurssipaketti 90€. Aloittelijoille tarjolla oleva kokonaisuus sisältää:

 • Jäsenmaksu (loppuvuosi)
 • Treenimaksut (3kk)
 • Alle 18v: Aikidoliiton lisenssi ja tapaturmavakuutus (loppuvuosi)
 • 18v ja yli: Aikidoliiton tutustumislisenssi ja tapaturmavakuutus (3kk)

Dojo tarjoaa edullisemmat treenihinnat Kizunanokai ry:n jäsenille, kuin sen ulkopuolisille treenaajille. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa yhdistykselle. Treenimaksut voi maksaa dojolle kätevimmin pankkikortilla tai MobilePay:llä treeneissä käydessään. Treenimaksut sisältävät 10% alvin.

Suomen Aikidoliiton lisenssi tulee olla kaikilla treenaavilla ry:n jäsenillä. Lisenssi sisältää vakuutuksen, mutta lisenssin saa myös ilman vakuutusta mikäli treenaajalla on jo lajin kattava tapaturmavakuutus muualta hankittuna. Lisätietoa lisenssistä Aikidoliiton sivuilta.


SIJAINTI

Dojo, eli treenipaikka sijaitsee n. 500m Karjaan juna-asemalta Helsingin suuntaan aivan radan varressa vanhassa valkoisessa margariinitehtaassa.

fi