Skip to content

Treeni-info


TREENIT

Kesäkausi: 1.6.-31.8.2021

Maanantai

18:00-19:00
Alkeiskurssi

19:00-19:30
Perustekniikka

Keskiviikko

18:00-19:00
Alkeiskurssi

19:00-19:30
Perustekniikka

Lauantai

Pumppulahden puistossa!

10:00-11:00
Alkeiskurssi / Perustekniikka

11:00-11:30
Perustekniikka / Edistyneet

KESÄAJAN ALKEISKURSSI 2.6.-30.8. 2021
Koronatilanteen helpottuessa voimme järjestää uuden alkeiskurssin kesän aikana! Kurssi kestää noin 3kk ja harjoitukset ovat:

maanantaisin 18-19
keskiviikkoisin 18-19
..ja lisäksi lauantain ulkotreeneihin voivat osallistua kaikki! Ne pidetään Karjaan Pumppulahden puistossa klo 10-11.

Alkeiskurssi maksaa 90€. Hinta sisältää loppuvuoden jäsenyyden, treenit sekä vakuutuksen. Osan maksusta voi suorittaa liikuntaetuna.

Ota siis pikaisesti yhteyttä ja/tai ilmoittaudu suoraan Suomisportin kautta tästä: Aikidon alkeiskurssi | kesä 2021

Alkeiskurssilla keskitytään aikidon aloittamiseen. Kurssilla mm. opetellaan väistöjä, kaatumista, kehon asentoa, kehonhallintaa, jumpataan ja verytellään kehoa sekä mieltä turvallisessa ilmapiirissä. Lisäksi harjoitellaan paritekniikkaa ja asetekniikan alkeita. Alkeiskurssi kestää 3kk ja ahkeralla harjoittelulla kurssin jälkeen on valmiudet osallistua vyökokeeseen.

Alkeiskurssille pidetään erilliset treeniajat, mikäli osallistujia on vähintään kolme. Jos osallistujia on 1-2, niin alkeiskurssi pidetään samaan aikaan Perustekniikkaharjoitusten yhteydessä.

Perustekniikkaharjoituksissa tehdään lähtökohtaisesti perustekniikkaa huomioiden eritasoiset treenaajat. Alkeiskurssin jälkeen harjoittelija voi siirtyä perustekniikkaharjoituksiin. Perustekniikkaharjoitukset koostuvat useimmiten tavanomaisesta treenirakenteesta: Lämmittely, veryttely, valmistavat harjoitteet, paritekniikka, asetekniikka, palautus.

Edistyneet treenaajat, harjoittelevat vaativampaa tekniikkaa, jonka sisältö vaihtelee terpeen ja kiinnostuksen mukaan mm. vaativammasta asetekniikasta, vastatekniikoihin ja vapaatekniikoihin.

HUOMIO: Treeniaikoihin saattaa tulla muutoksia esimerkiksi sairastapauksissa tai jos ohjaajat ovat muissa aikidotapahtumissa. Liittymällä dojon WhatsApp-ryhmään pysyt parhaiten ajantasalla!

POIKKEUKSET JA TAPAHTUMAT

Ei tiedossa olevia poikkeuksia ja tapahtumia. There are no upcoming exeptions and events.


HINNAT

 • Yhdistyksen jäsenmaksu 25 € kalenterivuosi
 • Treenimaksut jäsenille
  • 100 € syyskausi
  • 120 € kevätkausi
  • 45 € 10 x treenikortti
 • Treenimaksut ei-jäsenille
  • 55 € 10 x treenikortti
  • 7 € kertamaksu
  • ilmainen tutustumistreeni

Kizunanokai Dojo tarjoaa edullisemmat treenihinnat Kizunanokai ry:n jäsenille. Yhdistyksen jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa ja treenimaksut maksetaan treenaamisen mukaan. Treenimaksut on mahdollista maksaa myös liikuntaetuna, jonka maksutavat ovat ePassi-sovellus, MyEdenred-mobiili, SmartumPay tai Eazybrake.

Alkeiskurssin kokonaishinta 90€. Uusille aloittelijoille tarjolla oleva kokonaisuus sisältää:

 • Jäsenmaksun (loppuvuosi)
 • Treenimaksut (3kk)
 • Alle 18v: Aikidoliiton juniorilisenssi ja tapaturmavakuutus (loppuvuosi)
 • 18v ja yli: Aikidoliiton tutustumislisenssi ja tapaturmavakuutus (3kk)

Osan alkeiskurssin hinnasta voi suorittaa liikutaetuna.

Suomen Aikidoliiton lisenssi tulee olla kaikilla treenaavilla ry:n jäsenillä. Lisenssi sisältää vakuutuksen, mutta lisenssin saa myös ilman vakuutusta mikäli treenaajalla on jo lajin kattava tapaturmavakuutus muualta hankittuna. Lisätietoa lisenssistä Aikidoliiton sivuilta.


SIJAINTI

Dojo, eli treenipaikka sijaitsee n. 500m Karjaan juna-asemalta Helsingin suuntaan aivan radan varressa vanhassa valkoisessa margariinitehtaassa.

fi