Skip to content

Treeni-info


SYYSKAUSI: 7.8. – 31.12.2023

MA

6:30-7:30 Edistyneet

TI

18:30-19:45 Alkeet & Perustekniikka

19:45-20:15 Edistyneet

TO

18:30-19:45 Alkeet & Perustekniikka

19:45-20:15 Edistyneet

LA

09:00-10:30 kaikille yhteiset treenit

10:30-10:45 yhteinen dojon siivoustuokio

Alkeet-treeneissä keskitytään sananmukaisesti aikidon alkeisiin eli mm. opetellaan väistöjä, kaatumista, kehon asentoa, kehonhallintaa, jumpataan ja verytellään kehoa sekä mieltä turvallisessa ilmapiirissä. Lisäksi harjoitellaan paritekniikkaa ja asetekniikan alkeita. Alkeet-treeni on tarkoitettu kaikille uusille ja hiljattain aloittaneille harjoittelijoille, mutta sopii myös muistin ja kehon virkistykseksi pidemmän treenitauon jälkeen.

Perustekniikka-treenissä tehdään lähtökohtaisesti perustekniikkaa huomioiden eritasoiset treenaajat. Alkeista siirrytään hiljalleen perustekniikkatreeneihin kun alkeisasiat alkavat olla hanskassa. Perustekniikkaharjoitukset koostuvat useimmiten tavanomaisesta lajikohtaisesta treenirakenteesta: Lämmittely, veryttely, valmistavat harjoitteet, paritekniikka, asetekniikka, palautus.

Edistyneet treenaajat, harjoittelevat vaativampaa tekniikkaa, jonka sisältö vaihtelee terpeen ja kiinnostuksen mukaan mm. vaativammasta asetekniikasta, vastatekniikoihin ja vapaatekniikoihin.

POIKKEUKSET JA TAPAHTUMAT

HUOMIO: Liittymällä dojon WhatsApp-ryhmään pysyt parhaiten ajantasalla poikkeuksista!

loading...

HINNAT 2023

Aloituspaketti uusille harjottelijoille 80 €

Paketti sisältää:
– jäsenmaksun (vuoden loppuun)
– treenimaksut (3 kk aloituspäivästä)
– aikuisille: Aikidoliiton tutustumislisenssi ja lajin kattava tapaturmavakuutus (3 kk aloituspäivästä)
– junioreille, alle 18v: Aikidoliiton junnulisenssi ja tapaturmavakuutus (vuoden loppuun)

Yhdistyksen jäsenmaksu 10 € kalenterivuosi.

Harjoitusmaksut jäsenille

  • KEVÄTKAUSI: aikuiset 150 € / juniorit 120 €
  • SYYSKAUSI: aikuiset 130 € / juniorit 100 €

Harjoitusmaksut ei-jäsenille

  • Yksi ilmainen tutustumistreeni
  • Kertamaksu 8 €
  • 10 x treenikortti 65 €

Kannatusjäsenmaksut

  • VUOSI: yksityiset 10 € / yhteisöt 100 €
  • KERTAKAIKKINEN: yksityiset 100 € / yhteisöt 1000 €

Kesken kevät- tai syyskauden aloittaville, aikidoa jo ennestään treenaaville harjoittelijoille, ja myös aloituspaketin jälkeen jatkaville harjoittelijoille harjoitusmaksu on aikuisille 25 € ja junioreille 20 € kuukaudelta kuluvan kauden loppuun saakka.

Meillä käy ePassi, MyEdenred-mobiili, SmartumPay ja Eazybrake. Käyttöpaikan nimi palveluissa on ”Aikidoseura Kizunanokai ry”. Huomioithat, että liikuntaetua ei saa käyttää jäsenmaksuosuuteen.

AIKIDOLIITON LISENSSI JA TAPATURMAVAKUUTUS

Suomen Aikidoliiton lisenssi tulee olla kaikilla treenaavilla ry:n jäsenillä. Lisenssi sisältää vakuutuksen, mutta lisenssin saa myös ilman vakuutusta mikäli treenaajalla on jo lajin kattava tapaturmavakuutus muualta hankittuna. Lisätietoa lisenssistä Aikidoliiton sivuilta.

KUINKA PALJON AIKIDON HARRASTAMINEN MAKSAA?

Aktiivinen lajin harrastaminen maksaa vuodessa yhteensä noin 360 € aikuisilta ja 270 € junioreilta. Nämä sisältävät treenimaksut kaikkiin seuran harjoituksiin noin 3-4 kertaa viikossa, seuran jäsenyyden, Aikidoliiton lisenssin ja tapaturmavakuutuksen.

Lisäksi alkeiden jälkeen harjoittelijan on hyvä hankkia ainakin yksi treenipuku. Laadukkaita ja vähän käytettyjä pukuja löytää käytettynä alkaen 10 €. Uusi laadukas treenipuku maksaa noin 70 – 100 €. Aktiivisella ja edistyneemmällä harjoittelijalla on käytännöllisempää olla vähintään kaksi treenipukua ja omat aseet. Seuran aseita saa lainata harjoituksissa, jos omia ei ole.


SIJAINTI

Dojo, eli treenipaikka sijaitsee Raaseporissa, Karjaan keskustan tuntumassa, Pumppulahden vanhassa ammattikoulussa. Sisäänkäynti Esikunnan kadun ja Tragmaninkujan kulmauksen lasiovista ja portaita toiseen kerrokseen.

Käyntiosoite: Esikunnankatu 12, 10300 Karjaa
Postiosoite: Postimestarinkatu 20, 10300 Karjaa

fi