Skip to content

Treeni-info


Treenit

KEVÄT
2024
MATI & TOLA
6:30–7:30Edistyneet
9:00–10:00Alkeet
10:00–10:30Perustekniikka & Edistyneet
10:30–10:45dojon siivous
18:30–19:45Alkeet & Perustekniikka
19:45–20:30Edistyneet

Alkeet-treeneissä keskitytään sananmukaisesti aikidon alkeisiin eli mm. opetellaan väistöjä, kaatumista, kehon asentoa, kehonhallintaa, jumpataan ja verytellään kehoa sekä mieltä turvallisessa ilmapiirissä. Lisäksi harjoitellaan paritekniikkaa ja asetekniikan alkeita. Alkeet-treeni on tarkoitettu kaikille uusille ja hiljattain aloittaneille harjoittelijoille, mutta sopii myös muistin ja kehon virkistykseksi pidemmän treenitauon jälkeen.

Perustekniikka-treenissä tehdään lähtökohtaisesti perustekniikkaa huomioiden eritasoiset treenaajat. Alkeista siirrytään hiljalleen perustekniikkatreeneihin kun alkeisasiat alkavat olla hanskassa. Perustekniikkaharjoitukset koostuvat useimmiten tavanomaisesta lajikohtaisesta treenirakenteesta: Lämmittely, veryttely, valmistavat harjoitteet, paritekniikka, asetekniikka, palautus.

Edistyneet treenaajat, harjoittelevat vaativampaa tekniikkaa, jonka sisältö vaihtelee terpeen ja kiinnostuksen mukaan mm. vaativammasta asetekniikasta, vastatekniikoihin ja vapaatekniikoihin.

POIKKEUKSET JA TAPAHTUMAT

There are no upcoming events.


Maksut

Aloituspaketti uusille harjoittelijoille 80 €

 • jäsenmaksu kuluvan vuoden loppuun
 • treenimaksu 3 kk
 • aikuisille lajin kattava tapaturmavakuutus ja Suomen Aikidoliiton lisenssi 3kk / enintään kuluvan vuoden loppuun
 • junioreille, alle 18v, lajin kattava tapaturmavakuutus ja Suomen Aikidoliiton lisenssi kuluvan vuoden loppuun

Jäsenille

Yhdistyksen jäsenmaksu 10 € kalenterivuosi (2024)

 • KEVÄTKAUDEN TREENIT aikuiset 150 € / juniorit 120 €
 • SYYSKAUDEN TREENIT: aikuiset 130 € / juniorit 100 €

Kesken kevät- tai syyskauden aloittaville, aikidoa jo ennestään treenaaville harjoittelijoille, ja myös aloituspaketin jälkeen jatkaville harjoittelijoille treenimaksu on aikuisille 25 € ja junioreille 20 € kuukaudelta kuluvan kauden loppuun saakka.

Ei-Jäsenille

 • Yksi ilmainen tutustumistreeni
 • Kertamaksu 8 €
 • 10 x treenikortti 65 €

Kannatusjäsenmaksut 2024

 • VUOSI: yksityiset 10 € / yhteisöt 100 €
 • KERTAKAIKKINEN: yksityiset 100 € / yhteisöt 850 €

Maksutiedot

SAAJA Kizunanokai ry
IBAN FI06 7997 7995 9930 73
BIC/SWIFT HOLVFIHH
VIESTIKENTTÄ harjoittelijan Etunimi Sukunimi, jäsenmaksu/treenimaksu

Meillä käy ePassi, MyEdenred-mobiili ja SmartumPay. Käyttöpaikan nimi palveluissa on ”Aikidoseura Kizunanokai ry”. Huomioithat, että liikuntaetua ei saa käyttää jäsenmaksuosuuteen.

AIKIDOLIITON LISENSSI JA TAPATURMAVAKUUTUS

Suomen Aikidoliiton lisenssi tulee olla kaikilla treenaavilla ry:n jäsenillä. Lisenssi sisältää lajin kattavan tapaturmavakuutuksen, mutta lisenssin saa myös ilman vakuutusta mikäli treenaajalla on jo lajin kattava tapaturmavakuutus muualta hankittuna. Lisätietoa lisenssistä Aikidoliiton sivuilta.

KUINKA PALJON AIKIDON HARRASTAMINEN MAKSAA?

Aktiivinen lajin harrastaminen maksaa vuodessa yhteensä noin 385 € aikuisilta ja 260 € junioreilta. Nämä sisältävät treenimaksut kaikkiin seuran harjoituksiin noin 3-4 kertaa viikossa, seuran jäsenyyden, Aikidoliiton lisenssin ja tapaturmavakuutuksen.

Lisäksi alkeiden jälkeen harjoittelijan on hyvä hankkia ainakin yksi treenipuku. Laadukkaita ja vähän käytettyjä pukuja löytää käytettynä alkaen 10 €. Uusi laadukas treenipuku maksaa noin 70 – 100 €. Aktiivisella ja edistyneemmällä harjoittelijalla on käytännöllisempää olla vähintään kaksi treenipukua ja omat aseet. Seuran aseita saa lainata harjoituksissa, jos omia ei ole.


SIJAINTI

Dojo, eli treenipaikka sijaitsee Raaseporissa, Karjaan keskustan tuntumassa, Pumppulahden vanhassa ammattikoulussa. Sisäänkäynti Esikunnan kadun ja Tragmaninkujan kulmauksen lasiovista ja portaita toiseen kerrokseen.

Osoite: Esikunnankatu 12, 10300 Karjaa (Raasepori)

fi